Net even anders ...

Soms komt het voor dat je persoonlijke situatie net even anders is dan doorsnee.
Je totaal anders denkt dan de meeste mensen of je wilt zelf de regie houden over de uitvaart en wellicht daarmee een boodschap achterlaten voor je naasten. 
Het kan ook zijn dat je totaal niet wilt waar de meeste mensen voor kiezen, vanuit daar helpen wij ook de uitvaart te verzorgen.


Geen uitvaartkist, maar een opbaarplank.

Buiten het feit dat je ook in de buitenlucht je uitvaart kunt laten plaatsvinden ben je natuurlijk ook niet verplicht om een uivaartkist te gebruiken. Wij zien steeds vaker dat mensen kiezen voor een opbaarplank, hierbij wordt de overledene volledig gewikkeld in een mooie lijkwade.


Geen rouwauto, maar een uitvaart-bus.

In de uitvaart-bus kunnen, naast de kist welke wordt vervoerd, nabestaanden rondom de overledene plaatsnemen. Zo vervoeren wij de overledene alsmede de nabestaanden in 1 vervoersmiddel namelijk de uitvaart-bus. 
Ook bloemstukken of persoonlijke spullen kunt u op deze manier eenvoudig mee brengen naar de begraafplaats of naar het crematorium.


De ene mens is de andere niet ..

gelukkig zijn we allemaal verschillend en gelukkig denkt niet iedereen hetzelfde.
Wij verzorgen op deze manier voor u de uitvaart. Wilt u het heel eenvoudig of juist heel erg uitgebreid ? Ons team uitvaartverzorgers staat klaar om u daarbij te helpen en te ondersteunen.

Natuurbegraafplaats

Een eeuwigdurende rustplaats in de natuur vlakbij Amsterdam.

DE VOORDELEN VAN NATUURBEGRAVEN

  • Behoud van natuur voor toekomstige generaties
  • Eeuwigdurende grafrust
  • Alle ruimte voor persoonlijke invulling
  • Geen zorgen voor nabestaanden
  • Eenmalig laag tarief